Kırmızı Et

Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Bu etkinlikte birbirinden lezzetli et yemeklerini nasıl pişireceğinizin yanı sıra kırmızı etin yapısını, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini de detaylıca öğreneceksiniz.


Menü

Ağır ateşte sebzeler ile pişirilmiş dana yanak; jus sos ile

Izgara kuzu karski; sote ıspanak ve mantar sos ile

Taze baharat ve sarımsak marineli dana antrikot; parmesanlı havuç püresi ve tane karabiber sos ile

Limon mousse (ikram)

Diğer Atölyeler
Anadolu ve Dünya Üzümleri Tadım Atölyesi

Anadolu ve Dünya Üzümleri Tadım Atölyesi

25 Ekim / 19:00- 22:00
220TL
Satın Al
Geleceğin Şefleri (14-17 Yaş)

Geleceğin Şefleri (14-17 Yaş)

20 Ekim / 17:00- 20:00
210TL
Satın Al
Minik Şefler (5-9 Yaş)

Minik Şefler (5-9 Yaş)

27 Ekim / 17:00- 19:00
170TL
Satın Al

Kurumsal Atölyeler

İş arkadaşlarınla 3 saatlik kurumsal atölyelerimizde eğlenceli bir ekip çalışması yapmak istiyorsan bizimle iletişime geç.

Akademi Videolar

İntema Yaşam Akademi’nin eğlenceli akademilerini izlemek istiyorsan hemen tıkla.

Bizden hangi konuda haberdar olmak istersin?
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
  • Mutfaklar

  • Akademi

  • Restoranlar

  • Doğal Gıda

  • Mutfak Gereci

ÖZEL TEKLİF ALIN
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Mesajınız