Kırmızı Et

Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Bu etkinlikte birbirinden

lezzetli et yemeklerini nasıl pişireceğinizin yanı sıra kırmızı etin yapısını, satın alırken

dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini de detaylıca

öğreneceksiniz.


Menü

• Fırında kuzu tandır (demo ve ikram)

• Limon ve maydanoz gremolatalı dana bonfile; taze kekikli havuç püresi ve mantar

sos ile

• Taze baharat marineli ızgara kuzu sırt; sote ıspanak ve tane karabiber sos ile

• Limonlu panna cotta (ikram)

Diğer Atölyeler
Tapas

Tapas

28 Şubat / 19:00- 22:00
220TL
Satın Al
Genç Şefler 2 (10-13 yaş)

Genç Şefler 2 (10-13 yaş)

23 Şubat / 17:00- 19:00
180 TL
Satın Al
Fransız Mutfağı

Fransız Mutfağı

24 Şubat / 19:00- 22:00
220TL
Satın Al

Kurumsal Atölyeler

İş arkadaşlarınla 3 saatlik kurumsal atölyelerimizde eğlenceli bir ekip çalışması yapmak istiyorsan bizimle iletişime geç.

Akademi Videolar

İntema Yaşam Akademi’nin eğlenceli akademilerini izlemek istiyorsan hemen tıkla.

Bizden hangi konuda haberdar olmak istersin?
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
  • Mutfaklar

  • Akademi

  • Restoranlar

  • Doğal Gıda

  • Mutfak Gereci

ÖZEL TEKLİF ALIN
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Mesajınız