Kırmızı eti en iyi nasıl pişiririm diye düşünüyorsanız, İntema Yaşam Akademi'de gerçekleşecek workshop etkinliğinde yerinizi alın.

Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Pirzola, antrikot, kaburga ve nice kırmızı etin seçimi, yemeğin başarılı olmasındaki temel unsurların başında geliyor. Bu etkinlikte; kırmızı etin yapısını, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini detaylıca öğreneceksin.

Ağır ateşte pişirilmiş bütün dana kaburga (demo ve ikram)

Taze nane ve panko kaplı Izgara kuzu pirzola, bulgur pilavı ve mantar sos

Taze baharat marineli dana antrikot, kereviz püresi ve tane karabiber sos

Çikolatalı panna cotta (ikram)

Menü


Diğer Atölyeler
Sağlıklı Ve Taze Menü - Datça Murat Çiftliği

Sağlıklı Ve Taze Menü - Datça Murat Çiftliği

30 Kasım / 17:00- 20:00
220TL
Satın Al
İtalyan Mutfağı

İtalyan Mutfağı

25 Kasım / 19:00- 22:00
220
Satın Al
Davet Menüsü

Davet Menüsü

29 Kasım / 19:00- 22:00
220TL
Satın Al

Kurumsal Atölyeler

İş arkadaşlarınla 3 saatlik kurumsal atölyelerimizde eğlenceli bir ekip çalışması yapmak istiyorsan bizimle iletişime geç.

Akademi Videolar

İntema Yaşam Akademi’nin eğlenceli akademilerini izlemek istiyorsan hemen tıkla.

Bizden hangi konuda haberdar olmak istersin?
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
  • Mutfaklar

  • Akademi

  • Restoranlar

  • Doğal Gıda

  • Mutfak Gereci

ÖZEL TEKLİF ALIN
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Mesajınız