Anadolu ve Dünya Üzümleri Tadım Atölyesi
Buğdaydan sonra insanlık tarihinin belki de en önemli ikinci bitkisi; üzüm… Binlerce yıldır sofralarımıza lezzet ve keyif katan üzümün Anadolu ve dünyanın diğer yerlerindeki ailesiyle tanışmaya hazır mısınız? Kalecik Karası, Shiraz, Sauvignon Blanc ve Narince üzümleri ile tanışacağımız ve üzüm çeşitlerini yemeklerle eşleştirmeyi öğreneceğimiz keyif dolu bir akşam sizi bekliyor.
Menü
• Avokado, yeşil zeytin, domates ve taze fesleğenli bruschetta (ikram)
• Izgara hellim salatası, karışık yeşillik, taze baharatlar ve balzamik sos
• Baharatlı çıtır tavuk dilimleri, karamelize soğanlı patates püresi ve hardal dip sos
• Bonfile ve ananas şiş, erik sos ile
• Frambuaz soslu çikolata mousse (ikram)