Anadolu ve Dünya Üzümleri Tadım Atölyesi

Buğdaydan sonra belki de insanlık tarihinin en önemli ikinci bitkisi; üzüm… Binlerce yıldır sofralarımıza lezzet ve keyif katan üzümün Anadolu ve dünyanın diğer yerlerindeki ailesiyle tanışmaya hazır mısınız?  Kalecik Karası, Shiraz, Sauvignon Blanc ve Narince üzümleri ile tanışacağımız ve üzüm çeşitlerini yemeklerle eşleştirmeyi öğreneceğimiz keyif dolu bir akşam sizi bekliyor.

Menü

Avokado, yeşil zeytin, domates ve taze fesleğenli bruschetta (ikram)         

Izgara hellim salatası; karışık yeşillik, taze baharatlar ve balzamik sos ile      

Baharatlı çıtır tavuk dilimleri, karamelize soğanlı patates püresi ve hardal dip sos                    

Bonfile ve ananas şiş; üzüm sos ile                                                            

Frambuaz soslu çikolata mousse (ikram)

Diğer Atölyeler
Genç Şefler 2 (10-13 yaş)

Genç Şefler 2 (10-13 yaş)

22 Eylül / 17:00- 19:00
180 TL
Satın Al
Taze Makarna

Taze Makarna

29 Eylül / 17:00- 20:00
220TL
Satın Al
Tapas

Tapas

27 Eylül / 19:00- 22:00
220TL
Satın Al

Kurumsal Atölyeler

İş arkadaşlarınla 3 saatlik kurumsal atölyelerimizde eğlenceli bir ekip çalışması yapmak istiyorsan bizimle iletişime geç.

Akademi Videolar

İntema Yaşam Akademi’nin eğlenceli akademilerini izlemek istiyorsan hemen tıkla.

Bizden hangi konuda haberdar olmak istersin?
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
  • Mutfaklar

  • Akademi

  • Restoranlar

  • Doğal Gıda

  • Mutfak Gereci

ÖZEL TEKLİF ALIN
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Mesajınız